Kmo in de cloud

Als je toekomstgericht denkt, dan denk je cloud. Steeds meer bedrijven schakelen over naar diensten zoals Microsoft 365 Business, servers met Azure en data in de cloud. Ontdek waarom bij Covonet.

  • Backups van belangrijke gegevens
  • Servers voor uw bedrijf
  • Gegevensopslag die overal bereikbaar is
  • Microsoft Business met Sharepoint, Teams, OneDrive, …
  • Telefonie met een cloud telefooncentrale
  • Kies voor veiligheid en bereikbaarheid
Cloud covonet microsoft 365
Cloud covonet
Cloud covonet azure backup

Cloud klant worden? Covonet helpt je graag!

Veelgestelde vragen

Hulp nodig?

Vindt je niet wat je wenst of heb je meer info nodig?

In welke regio werkt covonet?

Je kan laten je cloud diensten in een groot gebied want het kantoor is gevestigd in Gottem, deelgemeente van Deinze. Maar de privé is gevestigd in Gent waardoor klanten zowel in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen gemakkelijk bereikbaar zijn.

  • Overal aangezien het over cloud diensten gaat!
Heb ik een backup in de cloud nodig?

Een backup in de cloud is veel belangrijker dan men denkt! Stel dat je een backup lokaal hebt staan op dezelfde server of op een NAS en het apparaat gaat kapot? Of wat bij brand? 

Zijn mijn mails veilig?

Een mailbox is even gevoelig voor dataverlies als eender welke gegevens. Je mailbox mag misschien wel online staan op een server maar als je iets perongeluk verwijderd dan ben je het wel kwijt!

Wat is het voordeel van een server in de cloud?

Het kan kostbesparend zijn, je hoeft geen grote investeringen te doen. Iedereen werkt op eenzelfde omgeving en die is zeer gemakkelijk uitbreidbaar. Het groeit dus mee met uw bedrijf. Als je zelf een lokale server koopt dan verouderd de hardware snel, bij een cloud server blijft de hardware altijd up-to-date!

Welke diensten kunnen nog interessant zijn?

Covonet biedt ook andere diensten aan die interessant kunnen zijn.
Denk bijvoorbeeld aan uw netwerk verbeteren, microsoft software of andere software installeren, slechte wifi-signaal verbeteren in huis of in een bedrijf, telefonie, back-ups en veel meer.